VIDEO  Borac odgodio proslavu Zrinjskog, slavili iz spornog jedanaesterca

Borac Igman
Screenshot

Nogometaši Borca pobijedili su večeras u posljednjem kolu 27. kola Premijer lige BiH Igman iz Konjica rezultatom 1:0.

Ovom pobjedom Borac je odgodio proslavu naslova prvaka HŠK Zrinjski. Podsjetimo, da je današnja utakmica završila remijem ili pobjedom Igmana već večeras bi se slavilo u Mostaru do dugo u noć. Ovako će sve biti prolongirano.

Jedini pogodak na današnjoj utakmici postigao je Ninković u 35. minuti iz jedanaesterca. O ovom kaznenom udarcu će se još voditi polemike u narednim danima.

Sadržaj se učitava...

Ninković je bio u duelu s dvojicom nogometaša Igmana i na prvu se činilo kako je napravio prekršaj u napadu. No, sudac Marić ipak je pokazao na bijelu točku. Gostujući trener Husref Musemić samo se ironično nasmijao, a Ninković je sam uzeo loptu i pogodio, ispostavit će se za pobjedu.

Nasmijao se Musemić i pred sam kraj utakmice kada je sudac pokazao dvije minute nadoknade.

Borac Igman

Slaven Petković/MONDO

Nakon utakmice je rekao.

"Prvo poluvrijeme je bilo dosta konfuzno s naše strane, mislim da nam nije bilo ni omogućeno da nešto više napravimo s obzirom da smo tek u 27. minutu dobili prvi prekršaj. Kad je u pitanju drugo poluvrijeme, mislim da smo odigrali jako kvalitetno, imali smo svoje šanse i po igri iz drugog dijela zaslužili smo gol. Ponavlja nam se već u trećoj, četvrtoj utakmici da igramo puno bolje nego što nas rezultat prati, ali sve je to nogomet. Nadam se da će nam se u narednim susretima nešto i vratiti iz takve igre i da ćemo imati i rezultat. Čestitam Borcu na pobjedi", rekao je Musemić na konferenciji za medijima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.