Borac i Zrinjski podijelili bodove u derbiju, mreže ostale netaknute

Borac Zrinjski
MONDO

U 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac i Zrinjski remizirali su na Gradskom stadionu u Banjoj Luci odigravši susret bez pogodaka.

Prvu priliku na utakmici vidjeli smo u 14. minuti. Čuže je ubacio, a lopta nakon intervencije Mijatovića pogađa vratnicu.

Dvije minute kasnije vratnica na drugoj strani. Raspalio je Herera s nekih 25 metara, a lopta trese okvir Marićevog gola.

U 18. minuti nova prilika za Borac. Ubacio je Čavić, glavom pucao Jurilj, a Marić sjajno brani.

Isprobao je svoj udarac u 23. minuti i Jakov Blagaić, no lopta odlazi pokraj gola.

Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

Početkom nastavka u 51. minuti dvije dobre prilike za Zrinjski. Najprije se u prilici našao Bilbija, a zatim i Ćuže koji ostao sam na skoku nakon kornera, ali njegov udarac glavom odlazi pokraj vrata.

U 62. minuti sjajna prilika za Plemiće. Ubacio je Memija, Ćuže pucao petom, a vratar Borca to čupa ispod svoje grede i odbija u korner. Sjajan udarac, sjajna obrana.

U 66. minuti prvi pokušaj Borca u drugim dijelu. Lijepo je iz slobodnog udarca po travi pucao Herera, a Marić je na mjestu.

U dobroj prilici je u 75. minuti bio je Ćuže, ali je njegov udarac blokiran.

U 87. minuti pokušao je glavom Kvržić, ali Marić je još jednom na mjestu.

U 93. minuti pucao je za Zrinjski Franko Sabljić, ali njegov udarac završava u rukama Ćetkovića te utakmica završava bez pobjednika.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.