BOLNICA NA PECARI Veliki broj igrača oporavio se od korone, ali ipak će izostati sedmorica

Karačić Radeljić
NK Široki Brijeg

Šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Toni Karačić na konferenciji za medije u povodu utakmice 13. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Olimpik Sarajevo na Pecari, rekao je kako se veliki broj njegovih igrača oporavio od koronavirusa.

"Dobra je stvar što je veći dio igrača ozdravio i konkurira za utakmicu. Od ponedjeljka su u trenažnom procesu. Ipak, negativna je stvar što su svi oni gotovo dva tjedna bili bez treninga i sasvim sigurno nisu na razini prije pojave koronavirusa u našoj momčadi", rekao je Karačić.

Unatoč tome, kako je i naglasio, očekuje pobjedu i tri boda koja bi momčad zadržala u prvenstvenom vrhu. Isto mišljenje dijeli i branič Stjepan Radeljić.

"Istina, trebalo nam je malo vremena da se uvedemo u trenažni proces. Stanka je ostavila određenog traga. Ipak, kako su treninzi odmicali, tako je i nama bilo lakše. Bit ćemo spremni za utakmicu. Bolja smo momčad i to ćemo potvrditi pobjedom", naglasio je Radeljić.

Karačić je napomenuo kako Olimpik sigurno posjeduje kvalitetu, a posljednje mjesto na tablici nije odraz realnog stanja najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

"Poznajem dosta igrača iz njihove momčadi, s nekima sam ranije i radio. Ako ih se ozbiljno ne shvati, mogu biti izuzetno opasni. No, nećemo dozvoliti iznenađenje, iako moram priznati kako mi je veća nepoznanica u kakvom će stanju biti moja momčad. Nadam se pozitivnoj reakciji i pobjedi", istaknuo je Karačić.

S njim se složio i Radeljić istaknuvši kako ipak vjeruje u kvalitetu sebe i svojih igrača te kako pobjeda ne bi trebala izostati.

U kadru NK Široki Brijeg za današnju utakmicu u 17 sati na Pecari neće biti Dine Ćorića, Branimira Cipetića, Bože Vukoje, Ilije Mašića, Kristijana Medića, Ivana Grgića i kartoniranog Mate Stanića, a ako bude potrebe, kako je otkrio Karačić, ponovno će uskočiti netko od juniora.