FOTO  Bolji smo od Slobode i pobjeđujemo sutra

Trener Jović i igrač Igor Žuržinov na presici
tuzlansku Slobodu, i u tu svrhu organizirana je tiskovna konferencija na kojoj su se okupljenim novinarima obratili šef struke Dragan Jović i nogometaš Igor Žuržinov.
Dragan Jović se prvo osvrnuo na utakmicu u Banjaluci, te istakao da nije zadovoljan niti igrom niti rezultatom, te da se nada da se to sutra neće ponoviti. "Kakvih ja trenutno imam saznanja Sloboda ne igra onako kako igra lani, te se nadam utakmici u kojoj ćemo se nadigravati i naravno u kojoj ćemo mi na kraju slavit bez obzira na veliki broj povrijeđenih igrača. Bolji smo i pobjeđujemo sutra",  rekao je Jović.
Jedan od onih koji je ozlijeđen jeste Igor Žuržinov koji će sutra ipak nastupiti i koji kaže: "Stanje je sve bolje nakon terapija i nadam se da ću nastupiti od prve minutu sutra na utakmici. Atmosfera među igračima je dobra i mislim da ćemo jednom dobrom igrom pobijediti Slobodu sutra".
Jović je na jedno od pitanja odgovorio da se nada da će momčad u  prvom dijelu prvenstva osvojiti 24 boda, dok u nastavku uz bolji raspored može i do 55-56 bodova koji bi uz neke kalkulacije možda bili dovoljni i za obranu titule.
U nastavku konferencije Jović se osvrnuo na povrijeđene igrače kojima se sada dodatno priključio Stojanović koji mora mirovati do četvrtka kada će se znati kakva je situacija sa njegovom povredom leđa. Pavle Sušić će se momčadi priključiti u ponedjeljak, dok se tako brz povratak ne očekuje za ostale povrijeđene igrače. Što se tiče Tabija posljednja informacija je da će se i on priključiti momčadi u ponedjeljak i da bi danas konačno trebao dobiti vizu.
HŠK Zrinjski – FK Sloboda igra se sutra u 16 sati na stadionu HŠK Zrinjski uz izravan tv prijenos na BHT1. Sudit će Dragan Skakić.