BODOVI OSTALI U BIJELJINI Zrinjski doživio prvi poraz ove sezone

Leotar Zrinjski
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski u 10. kolu. poraženi su na gostovanju kod Radnika rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Batar.

Igrala se 7. minuta kada je Đurić lijepo ubacio iz slobodnog udarca, a Batar glavom loptu pospremio u mrežu Kukića.

Nakon vodstva Radnika Zrinjski je krenuo po izjednačenje. Pokušali su za Zrinjski u prvom poluvremenu Kamenar te dva puta Šipovac, no rezultat se nije mijenjao.

U nastavku prva prigoda za Zrinjski. Pucao je odlično u 47. Bašić, ali je vratar Radnika to dobro obranio. Pokušao je nakon toga dobro i Zlomislić no lopta ide ravno u Hodžića.

U 71. minuti sjajna prigoda za Zrinjski. Sve je sjajno napravio mladi napadač Franko Sabljić, ali njegov udarac brani Hodžić. Dvije minute kasnije pucao je dobro Nemanja Bilbija, ali Hodžić je ponovno na visini zadatka. 

U 82. minuti veliku prigodu za Zrinjski imao je Ivan Jukić, ali nije dobro zahvatio loptu veznjak Zrinjskog, te je ona otišla daleko od vrata Radnika.

Tri minute kasnije stopostotna prilika za Zrinjski. Memija je odlično uposlio Sabljića koji puca prizemno, a vratar Radnika to brani krajnjim naporom.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski je doživio svoj prvi poraz u ovoj sezoni.

Ovim porazom Zrinjski je ostao na drugom mjestu s 21 osvojenim bodom, dok je Radnik sada jedanaesti sa 7 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.