BIVŠI TRENER PLEMIĆA Hari Vukas ima novi posao

Hari Vukas
Hercegovina.info

Bivši napadač i nekadašnji trener Hajduka i Zrinjskog Hari Vukas (51) ima novi posao. Vijest je stara već neko vrijeme, ali je prošla ispod radara. Vukas je postao pomoćnik legendarnom turskom napadaču Buraku Yilmazu u tamošnjem prvoligašu Kayserisporu.

Yilmaz i Vukas zajedno su bili u Bešiktašu, no ta avantura nije dugo trajala, samo mjesec dana.  Sada je situacija drukčija, Yilmaz je s Kayserisporom potpisao ugovor do ljeta 2026., dok je Vukas zasad dogovorio suradnju do kraja sezone. Kasnije će se vidjeti što dalje, prenosi Index.

Vukas je igračku karijeru počeo u Hajduku u devedesetima, no zbog jake konkurencije nije se uspio nametnuti i nastupao je Zadar, Zagreb, Segestu i brojne druge klubove. U trenerskoj karijeri pokazao se kao pravi vojnik Hajduka. Nekoliko puta je bio pomoćni trener, u par navrata pristao je biti prijelazno rješenje, a dva puta je bio i prvi trener splitskog kluba (2015. i 2020.). Radio je još u Dugopolju, i HŠK Zrinjski a jedno je vrijeme bio pomoćnik Igoru Tudoru u Olympique Marseilleu.