Bio je frajer i emotivac, izgubili smo mladog vrhunskog čovjeka

Antonio Pervan
HMNK Vrgorac

Vrgorac je jučer potresla velika tragedija. U teškoj prometnoj nesreći život je izgubio mladi 18-godišnji igrač HMNK Vrgorac Antonio Toni Pervan. Mladi Pervan bio je kapetan juniorske momčadi Vrgorca te juniorski reprezentativac Hrvatske.

Zbog svog velikog talenta povremeno je igrao i za seniorsku momčad. Mostarac u momčadi Vrgorca Luka Suton, kaže kako je tragedija sve potresla.

"Što da kažem, velika tragedija. Sve skupa nas je ovo zaista pogodilo i potreslo. Život je izgubio jedan mlad i odličan momak."

Kaže Suton kako je bio jako povezan s mladim Pervanom.

"Od svih nas koji nismo iz Vrgorca, koji smo hajmo reći "sa strane", nekako je najpovezaniji bio sa mnom. Njega se stavljalo na poziciju pivota, a bio je bek. On bi na treninzima uvijek volio mene čuvati. Budući da ja volim igrati malo čvršće uvijek bi se ja i on malo "kačili" i udarali. Ali sve je to bilo momčadski pozitivno. Baš smo bili pravi prijatelji. Moram reći kako je on bio jedan od rijetkih iz mlade momčadi da bi se poslije treninga ostao s nama družiti i popiti piće. Imao je veliki respekt prema nama starijima."

Opisuje ga Suton i kao velikog emotivca.

"On je bio frajer i emotivac. On je toliko volio i bio unesen u futsal da je to bilo nevjerojatno. Koliki je emotivac bio nije si mogao dozvoliti da pogriješi. Čak je jednom otišao s treninga jer je nešto pogriješio. Nekad  bi znao biti na rubu suza od želje za dokazivanjem. Izgubili smo mladog vrhunskog i perspektivnog čovjeka, rekao je Luka Suton za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.