Bilić: Ostajemo na čelu reprezentacije!

"Izvještaj će ići  Izvršnom odboru kao i do sada, Jučer smo se sastali... .Jedna je istina: ovaj posao ostavlja dovoljno vremena da se organiziramo, prije Engleske razgovarali smo o svim opcijama. Bili smo koncentrirani na Kazahstan. Naša budućnost ovisi o više stvari koje su jednako važne. Ja i stožer, igrači, , HNS i hrvatska javnost. Napravili smo analizu i pričali o posljednje četiri godine. Vidio sam želju HNS-a da još ostanemo. Primjetili smo i nevjerojatnu podršku javnosti i igrača. Već sam rekao da ako se poklope neke stvari, naša želja je neupitna."

"S ovim igračima živimo tri i pol godine, a na utakmici protiv Kazahstana oni su pokazali ne odanost, nego privrženost. Što se tiče želje Saveza, jučer sam se sastao s predsjednikom i glavim tajnikom i oni su nam izrazili želju IO-a da ostanemo, Što se tiče podrške javnosti, ona je bila evidentna još u Kazahstanu, a posljednjih je dana nevjerojatna."

"Vjerujem ovoj grupi igrača, a ja i moji suradnici imamo ogorman motiv, želju i obavezu prema HNS-u, javnosti, ali prije svega nama samima, i kada su se poklopile neke stvari, naša želja da ostanemo prisutna još od prije je prevagnula i odlučili smo ostati na čelu reprezentacije."

Sjednica Izvršnog odbora održat će se sljedećeg petka.

hina