BH. MERCATO Standardni igrač napušta Velež; Tomić bi se trebao razići sa slovenskom Olimpijom

obren cvijanović, FK Velež, Zrinjski Mostar, Tomislav Tomić, NK Olimpija, bh premijer liga

Rođeni su počeli nedavno pripreme za drugi dio sezone, a jasno je da će biti određenih promjena u igračkom kadru mostarskog kluba.

"Nekoliko igrača je napustilo Velež prije početka zimskih priprema, ali čini se da će biti još odlazaka", donosi sportsport.ba

Mostarski klub će najvjerojatnije napustiti ofenzivac Obren Cvijanović koji ima ugovor do ljeta 2023. godine. Ipak, prema neslužbenim informacijama uskoro bi moglo doći do sporazumnog raskida suradnje Cvijanovića i Veleža.

Cvijanović je u mostarski klub stigao prije skoro četiri godine iz Zvijezde iz Gradačca, a ranije je još igrao za Krupu i banjalučki Borac.

U prvom dijelu sezone Cvijanović je odigrao 20 mečeva u svim natjecanjima za Velež, te je postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Kraj suradnje se bliži i u Ljubljani

Slovenski mediji prenose da je Tomić dobio 'signale' iz kluba da može potražiti novu sredinu, ali njihov izvor saznaje da nogometaš ne želi prekid saradnje.

Navodno su iz Olimpije ponudili Tomiću i mogućnost transfera u Iran, što govori da ga se na sve načine žele riješiti, te da nije u planovima trenera.

Tomić prema istom izvoru želi ostati u Olimpiji i 'krvavo' se boriti za tim, iako sve govori da ga u planovima nema.

Navodno su problem visoka primanja nekadašnjeg veziste GOŠK-a, Širokog Brijega, Željezničara i Zrinjskog, te partije koji nisu na razini onoga što su očekivali čelnici kluba. Tomić je u prvenstvu upisao 17 nastupa te dodao četiri asistencije.

U Olimpiju se vratio  iz Admire Wacker gdje također nije opravdao očekivanja.