VIDEO  BESART ABDURAHIMI NOVI IGRAČ HŠK ZRINJSKI "Za ekipu sam spreman igrati na bilo kojoj poziciji"

Besart Abdurahimi HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski

Besart Abdurahimi novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između osmerostrukog prvaka i 33-godišnjeg krilnog napadača je dogovorena do 31. svibnja 2025. godine.

Rođeni Zagrepčanin i bivši A reprezentativac Sjeverne Makedonije u Mostar stiže nakon angažmana na Cipru (Pafos, Apollon).

"Imamo jednu jako kvalitetnu grupu igrača koja je jako kvalitetno vođena. Drago mi je da sam postao dio ekipe i da ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju ciljeva", rekao je nakon potpisa novi Plemić.

U dobrom je fizičkom stanju istaknuo je.

"Odigrao sam ove sezone preko 20 utakmica. Krajem siječnja sam raskinuo ugovor na Cipru i dolazim ovdje kao slobodan igrač i veliko mi je zadovoljstvo".

Sadržaj se učitava...

Za ekipu je, kaže, spreman igrati na bilo kojoj poziciji.

"Moja pozicija je krilo, lijevo ili desno, ali po potrebi mogu igrati i napadača. U službi ekipe spreman sam igrati gdje god trebalo", rekao je Abdurahimi.

Profesionalnu karijeru Abdurahimi je počeo u 1. HNL u dresu NK Zagreb, a igrao je još u Izraelu (Hapoel TA), Belgiji (Lokeren), Kazahstanu (Astana), Japanu (Cerezo Osaka), Makedoniji (Shkendija, Partizani), Rumunjskoj (Hermannstadt) i Sloveniji (Bravo).

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.