BAKA "Tužan sam i depresivan, vjerujem da će Mladen pobijediti u najvažnijoj utakmici"

Blaž Slišković, mladen bartolović
Ilustracija/Facebook/Hercegovina.info

Samo ozdravi nam ti, Mladene. Pobjeđivao si i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga, poručili su prije nekoliko dana vinkovački Ultrasi legendarnom igraču HNL-a Mladenu Bartoloviću (44), koji se bori s teškom bolešću.

"Mladen ima tešku bolest, a njegov brat dogovorio je operaciju u zagrebačkom Merkuru kod najkvalitetnijih europskih i svjetskih stručnjaka u tom pogledu", rekao je za 24sata Mile Petković (68), koji ga je vodio u Cibaliji i Zagrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bartolović je za Segestu, Cibaliju, Dinamo, Zagreb i Hajduk od 1997. do 2013. odigrao 338 utakmica u HNL-u i zabio 78 golova. Zavidovićanin je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio 17 puta i zabio jedan gol u kvalifikacijama za Euro 2008. protiv Malte.

Vodio ga je legendarni Baka Slišković (62), koji je tad bio izbornik "zmajeva".

"Pročitao sam da je bolestan, ali nisam znao koliko je to ozbiljno. Sad vidim da jest. Kao njegov bivši trener i kao ljudsko biće tužan sam i depresivan. Mladena jako cijenim, teško da mu riječima možemo pomoći. Ipak, on je čvrst i jak, vjerujem da će pobijediti i u ovoj najvažnijoj utakmicici", rekao je Slišković za portal Reprezentacija.ba.