BAJGORIĆ Pozicija na ljestvici ništa ne znači; KARAČIĆ Uvijek se treba nadati i nikada predati

Mostar Stari Grad Zrinjski
Ilustracija

Ovog vikenda igraju se utakmice 6. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine. Tako će se danas od 17:30 u USRC "Midhat Hujdur Hujka" snage će odmjeriti gradski rivali Mostar Stari Grad Staklorad i HFC Zrinjski.

Domaćin odlično igra u novom prvenstvu i nakon pet odigranih utakmica zasluženo zauzima prvo mjesto s maksimalnih 15 bodova. Plemići igraju u promjenjivoj formi i trenutno zauzimaju šesto mjesto s isto toliko bodova i omjerom od dvije pobjede i tri poraza.

"Svakoj utakmici pristupamo maksimalno oprezno i profesionalno. Naravno, uvijek nas samo zanimaju pobjede i to smo pokazali i u prvih pet kola. Derbiji sa Zrinjskim su, naravno, posebni i ništa ne znači trenutna pozicija na ljestvici" kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar Starog Grada Staklorada.

Trener Zrinjskog Daniel Karačić očekuje da će njegovi igrači pružiti maksimalan otpor vodećoj momčadi lige.

"Mostar Stari Grad je svakako favorit u ovom susretu i to zna svatko onaj tko prati domaću Premijer futsal ligu. Oni imaju pregršt odličnih igrača i zaista je nemoguće reći otkuda vam prijeti opasnost. S druge strane, iskreno se nadam da će naši igraći pružiti maksimalan otpor i da ćemo na terenu pokazati sve ono kvalitetno što radimo na treninzima. Ponavljam, domaćin je veliki favorit, ali uvijek se treba nadati i nikada se ne smije predati", rekao je Karačić za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.