FOTO/VIDEO  Ante Miše: Nemamo pravo na kalkulaciju i krenut ćemo po dva pogotka

Ante Miše

... za Europsku ligu između FC Valletta i HŠK Zrinjski. Utakmica je na rasporedu u četvrtak 02.08.2018. u 18:00 sati, a Plemići već večeras putuju na Maltu. Okupljenim novinarima obratio se šef struke HŠK Zrinjski Ante Miše.

''Nemamo pravo na kalkulaciju, igra nam svaka pobjeda i neriješen rezultat viši od 1:1 . Moramo zabiti jedan najmanje, a trudit ćemo se zabiti i dva gola. Idemo na pobjedu, ne mogu obećati prolaz, ali ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti'', kazao je na početku press konferencije Ante Miše

''Od igrača za Maltu ne računam na Bekića, Brkića, Bencuna i Aćimovića. Nešto ćemo iskemijati i nadam se da će ovaj put biti voda na naš mlin. Bitna je igra, bitno je stvarati šanse. Vidjelo se protiv GOŠK-a da smo to u stanju i nadam se uspjehu'', kazao je Miše.

Kao i pred dvoboj u Mostaru Miše se dotakmuo protivnika.

''Dosta su tvrdi, obrambeno jaki, Fontanella je najopasniji igrač i igrač na lijevoj strani Piccoli, ta dvojica su posebno opasni i vodit ćemo računa o njima."

''Moramo se što prije adaptirati, igra se u 18:00 sati, ne vjerujem da je toplije nego u Mostaru. Ne vjerujem da će nam vrijeme smetati, a to je utakmica u kojoj nam ne smije ništa smetati'', dodao je trener Zrinjskog Ante Miše.

HERCEGOVINA.info