ANKETA Treba li Rendulić ostati na klupi Zrinjskog?

Kruno Rendulić
Hercegovina.info

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog na stadionu Koševo označena je kao derbi kola, a završila je dramatičnim trenucima u samoj završnici u kojoj je pobjedu odnijela ekipa Sarajeva.

U prvom poluvremenu, Sarajevo je preuzelo kontrolu igre i stvorilo nekoliko sjajnih prilika za postizanje pogotka. Zrinjski je imao svoju najbolju priliku kada je Sabljić glavom pogodio prečku. Unatoč mnogim uzbuđenjima, prvo poluvrijeme završilo je bez golova.

U drugom poluvremenu, Sarajevo je nastavilo pritiskati, ali golman Marić iz Zrinjskog istakao se dobrim obranama. Utakmica je povremeno bila prekidana zbog bakljade i dima navijača. U 89. minuti, Sarajevo je dobilo penal nakon što je Penaranda oboren nakon sjajnog driblinga. Sudac Bilbija pokazao je na bijelu točku, a Renan je preuzeo odgovornost i postigao gol iz penala.

Nakon pogotka došlo je i do koškanja između igrača koje je sudac Bilbija smirio sa nekoliko podijeljenih kartona.

Zrinjski je utakmicu završio sa 10 igrača na terenu budući da je Matej Senić dobio drugi žuti karton na samom kraju utakmice.

U prošlom kolu Zrinjski je kod kuće izgubio od Posušja i već je tada dio navijača zazivao otkaz treneru Krunoslavu Renduliću.

Velik broj navijača na društvenim mrežama nakon dva poraza u nizu traži ostavku trenera a mi vas pitamo: