AMAR OSIM "To nije u redu, zamalo me nije udarilo vatrogasno vozilo"

Amar Osim
hercegovina.info

Odigran je još jedan gradski mostarski derbi. U utakmici koja se trebala igrati na Areni Rođeni, a ipak je zbog poznatih okolnosti s travnjakom Veleža odigrana pod Bijelim Brijegom slavili su 'Plemići'.

Nije to bio baš derbi koji je obilovao prigodama. Sami podatak da Josip Čondrić i Slaviša Bogdanović zajedno nisu skupili niti jednu obranu govori dovoljno. No, Bogdanoviću je ipak jedna prošla u mrežu, sasvim dovoljno za trijumf 'Plemića'

"Bila je ovo prilično nesadržajna utakmica koju je rani gol Zrinjskog okrenuo na njihovu stranu. Taj pogodak im je dao mogućnost da mogu mirnije igrati, dok smo mi prilično dobro kontrolirali njihovu igru nakon toga", rekao je Amar Osim nakon utakmice.

Čestitao je i Bekići koji postigao prvijenac u svom 57 nastupu za Zrinjski, ali i Zrinjskom.

"Ovakav gol je zaslužio da bude pobjedonosni i čestitam Bekiću i Zrinjskom na pobjedi. Zrinjski je po svemu najbolja ekipa u ligi. Mi smo odigrali dobro i vidjeli gdje smo".

Navijači Veleža na kraju utakmice zapalili su stolice na stadionu. Osim je i to prokomentirao.

"Zamalo me nije udarilo vatrogasno vozilo. Mislim da to nije uredu, jer će klub platiti kaznu. Definitivno se ne slažem s tim, iako su u pitanju naši navijači, jer tako možete ugroziti nekoga. Vjerovatno postoji bolji način da se podrži klub, a ne bih ulazio u razloge koji su do toga doveli", kazao je Osim.