AMAR OSIM Ne želim reći da su neke mućke, uvjerenja sam da ćemo svi opet biti negativni

Amar Osim
FK Željezničar

Kako smo već i pisali, nogometaši Željezničara koji su Izraelu bili pozitivni, danas su im testovi na koronavirus u Sarajevu pokazali negativan rezultat. U prvom redu radi se o Luki Juričiću i Luki Miletiću. Ostali nogometaši testiranje će imati u ponedjeljak.

Iako to nitko ne želi "prevaliti preko usta", cijelo vrijeme u Željezničaru su sumnjičavi prema izraelskim testovima. Uvjereni su bili da će u ponovljenom testiranju biti negativni. Takvog razmišljanja je pri samom polasku iz Izraela za Sarajevo bio i trener Amar Osim.

"Kada se vratimo kući, ove koji su pozitivni ćemo ponovno testirati, a svi ostali koji su bili u kontaktu s njima će pričekati dva-tri dana da vidimo ima li netko simptome. Čisto sumnjam da će ih biti. Mi ćemo se opet testirati u ponedjeljak da vidimo što se događa i imat ćemo jasniju sliku. Uvjerenja sam da ćemo opet svi biti negativni. Ne želim pritom reći da je neka mućka, možda su jednostavni drugačiji testovi, možda su ovi ovdje nešto osjetljiviji. Mi da smo htjeli nešto mutiti ne bi šest igrača ostavili u Sarajevu jer su bili pozitivni na našim testovima. Nećemo trenirati do idućeg utorka, i nadam se da ćemo imati jasniju sliku i konačno početi pričati o nogometu", rekao je Amar Osim za kanal Željezničara 1921TV.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.