Aleksandar Radulović: Nadam se da ćemo skupa s Ultrasima slaviti obranu titule

vinjani

Evo što o svojoj karijeri, Zrinjskom, te o svojim planovima za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Aleksandar.

Kao prvo možeš li nam reći za koje si klubove nastupao u karijeri?

Prošao sam omladinsku školu Borca i igrao za reprezentaciju BiH, kadetsku i juniorsku. Nakon toga godinu dana sam igrao u prvom timu Borcu, zatim u FK Laktaši također premijer liga,kratko u Austriji, FK Radnik Bijeljina, Crvena Zemlja prva liga Republike Srpske, opet Borac dvije godine i sad Zrinjski.

Kako si došao u Mostar, i koliko si znao o Zrinjskom prije dolaska ovamo?

Znam dosta toga o Zrinjskom, jer smo se dosta puta susretali u prvenstvenim utakmicama. Što se tiče grada, i navijača slušao sam sve najbolje od svog doskorašnjeg suigrača u Borcu Mladena Žižovića koji je dugo igrao ovdje. Što se tiče mog dolaska, kontakt je uspostavljen poslije poslednje naše utakmice u Mostaru kada smo izgubili 2-1, a ja sam bio strijelac tog pogotka i odatle je sve počelo.

Tu si već određeno vrijeme, pa što misliš o ovoj momčadi Zrinsjkog?

Imamo odličnu ekipu koja će se i ove sezone boriti za titulu, ostali su glavni igrači i uz par novih pojačanja to je svakako jedna od najjačih ekipa u Premijer ligi.

Navijači nekako najviše žale zbog Maribora, da li se moglo više u tim utakmicama?

Šteta što se Maribora tiče, jer ako saberemo sve u dvije utakmice može se doći do zaključka da smo čak bili bolji od njih, ali smo ipak ispali. U Mariboru smo bili bolji, opasniji nekih 30-40 minuta, i onda gol iz nepostojećeg faula, kasnije penal koji nije postojao i tada je bilo gotovo.

Start u domaćem prvenstvu donio je remi u Foči. Može li kratak komentar te utakmice?

Što se tiče domaćeg prvenstva i utakmice sa Slavijom, tu mogu slobodno reći da nismo imali sportske sreće jer smo kontrolirali utakmicu svih 90. minuta, imali 5-6 šansi, tri puta prečku pogodili, ali jednostavno lopta nije hjela u gol. Slavija nije napravila ništa, imali su jedan šut u okvir gola, što dovoljno govori o odnosu snaga.

Kakvi su tvoji planovi što se tiče nastavka karijere?

Imam ugovor sa Zrinjskim na godinu dana, tako da sam maksimalno fokusiran da što bolje odrađujem svoje zadatke, i da svi zajedno dođemo do zacrtanog cilja. Svakako da je svakom igraču u glavi odlazak, ali to se jedino može ostvariti ako svaki trening i utakmicu dajemo 100% i onda će to doći samo po sebi.

Za kraj još jedna poruka navijačima Zrinjskog?

Navijačima poručujem da svaku utakmicu budu uz nas kao i prethodnih godina. Ultrasa se sjećam iz prošlih nekih susreta kad sam nastupao za druge klubove gdje su pravili sjajnu atmosferu. I kad nije išlo Zrinjskom oni su izvlačili onaj poslednji atom snage i doprinosili pobjedama. Mi ćemo dati svoj maksimum na terenu i nadam se da ćemo na kraju skupa proslaviti obranu titule.