ADNAN KALAJDŽIĆ Velika uzdanica HFC Zrinjski

MNK Brotnjo HFC Zrinjski
hercegovina.info

HFC Zrinjski u novu sezonu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, krenuo je u novom ruhu. Upravljanje klubom preuzela je dosadašnja uprava HMNK Rudnik koje je krenula "kuću graditi od temelja". 

Što zbog financijskog stanja, što zbog vrlo kratkog vremenskog razdoblja od preuzimanja kluba, uprava Plemića odlučila se da okosnicu kluba čine redom mladi igrači koji su ponikli u Futsal Akademiji HFC Zrinjski i koji su prošli "kroz ruke" Vladimira Vladislavljevića.

"Jako puno u budućnosti računamo na našu akademiju", rekao nam je trener Plemića Danijel Karačić u nedavnom razgovoru.

Još od prije futsal zaljubljenicima svidjelo se ono što na terenu prikazuju Ivan Sušac ili njegov imenjak Perić. No, u prva tri kola nove sezone, nas je posebno oduševio Adnan Kalajdžić.

MNK Brotnjo HFC Zrinjski

Omalen, brz, i beskompromisan igrač, koji već sada postaje jedan od glavnih igrača kluba s Bijelog Brijega.

Namučio je Kalajdžić u Čitluku u 2. kolu igrače Tomislava Bevande. Iako u momčadi Zrinjskog ima igrača sa znatno većim iskustvom, poput kapetana Drežnjaka, Kalajdžić je pokazao odgovornost prilikom izvođenja akumuliranog udarca. Mirno je namjestio loptu i svladao jednog od najboljih vratara u Bosni i Hercegovini Adrijana Dujmovića.

Nakon utakmice u Čitluku pohvalio nam ga je i sportski direktor Brotnja Ivan Šimunović koji nam je rekao: "Ovo vam je njihov Marko Grgić", usporedivši ga s dugogodišnjim igračem Brotnja, koji je dugo godina predvodio klub iz Čitluka i izluđivao protivničke obrane.

U tri kola, pet pogotka za mladog Kalajdžića. Ime za koje ćemo itekako čuti u budućnosti kada su u pitanju domaći futsal parketi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.