A KAKO DRUKČIJE U ARGENTINI Na utakmici Boce i Racinga podijeljeno 10 crvenih kartona, utakmica nije završena

boca juniors,racing,Argentina

Veliki kaos viđen je u Argentini, u noći između nedjelje i ponedeljka tijekom meča Superkupa između Boce Juniors i Racinga koji je završen minut prije vremena.

Razlog je taj što Boca nije imala dovoljno igrača da privede meč kraju, jer su poslije gola Racinga za pobjedu u 119. minutu ostali sa samo četvoricom igrača.

Ukupno je viđeno 10 crvenih kartona. Najprije dva u sudačkoj nadoknadi regularnog dijela, kada su Sebastian Villa i Johan carbonero ušli u klinč, da bi Bocin Alan Varela morao ranije na tuširanje u 100. minutu, piše Avaz.

Sadržaj se učitava...

Eksplozija isključenja viđena je u spomenutom 119. minutu kada je Carlos Alcaraz dao gol u 119. minuti za trijumf Racinga, a isti je proslavio tako što je slavio ispred tribine s Bocinim navijačima. 

Fakundo Teljo, sudac koji će dijeliti pravdu i na Svjetskom prvenstvu, najprije je dao crveni karton Alacarasu, a potom još jednom Racingovom i pet Bocinim igračima, uključujući i trenera Huga Ibaru kao 11. osobu koja je isključena.

Sadržaj se učitava...

Inače, Trofej de Campeones je natjecanje u kom se za pehar bore prvak države i osvajač Kupa. Budući na to da je Boca vlasnik oba naslova, Rasing je kao vicešampion igrao "baraž" protiv finaliste Kupa Tigrea i slavio je sa 2:1.