FOTO  NAKON DRAME Mostar Stari Grad poveo u finalnoj seriji protiv Salinesa

SG Staklorad i Salines
Hercegovina.info

U trećoj utakmici finalne serije doigravanja za prvaka Premijer futsal lige BiH igrači FC Mostar Stari Grad večeras su nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca slavili protiv Salinesa 13:12, nakon što je regularni dio susreta završio 8:8.

Gledali smo večeras u Mostaru ludu utakmicu punu preokreta. Tuzlaci su znatno bolje ušli u susret i u 24. minuti na semaforu je pisalo 2:5 za goste iz Tuzle. Pogađali su za goste Milanović, dva puta Čorhodžić, Imširović te Arnautović. S druge strane precizan je dva puta bio Bilal Jelić u 17. i 23. minuti. 

No, onda slijedi uraganski povratak Mostaraca. Najprije u 25. minuti pogađa Rajčević. Šest minuta kasnije Benjamin Avdić šalje loptu u vlastitu mrežu, da bi samo minutu kasnije Bilal Jelić vratio stvari na početak i pogodio za 5:5.

Sadržaj se učitava...

U 38. minuti večeras fenomenalni Jelić pogađa za preokret i 6:5. I kada se očekivao posljednji zvuk sirene Salines vodi utakmicu u dramu. Imširović pogađa za 6:6 i utakmica odlazi u produžetke.

Tek što je krenuo prvi produžetak Salines opet dolazi u prednost. Sjajno je petom pogodio Čorbadžić te je prvi produžetak završio prednošću Tuzlaka.

U drugom produžetku novi preokret. U 47. minuti za Mostarce pogađaju Rajčević i ponovno Jelić te domaći vode 8:7. No, da sve ne bude "tako jednostavno" ponovno se pobrinuo Čorbadžić i pogodio u posljednjim sekundama drugog produžetka.

O pobjedniku su tako odlučili kazneni udarci. Spretniji i sretniji bili su Mostarci koji su pogodili svih pet udaraca, dok je Salines promašio jedan. I taj jedan domaćima je večeras bio dovoljan za veliko slavlje i prednost od 2:1.

Sljedeće utakmica igra se u Tuzli. U slučaju pobjede Mostaraca, oni će obraniti naslov prvaka. Ukoliko pak bolji bude Salines, petu utakmicu i majstoricu ćemo ponovno gledati u Mostaru.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.