FOTO  Najava TV i radio emisije Zrinjski info

Zrinjski Mostar

U TV izdanju koga će opet voditi naš Ante Sesar moći ćete pogledati najzanimljivije detalje kao i izjave igrača sa utakmice HŠK Zrinjski-FK Sloboda. TV ekipa bila je i na utakmicama kadeta i juniora HŠK Zrinjski koji su igrali sa svojim vršnjacima iz trebinjskog Leotara.  Juniori su pored utakmice sa Leotarom imali i finalni susret županijskog Kupa sa Veležom u Drežnici. Naši atletičari bili su na atletskom mitingu povodom Dana berbe grožđa u Čitluku, a naravno i uz njih je bila ekipa TV magazina Zrinsjki info. Košarkaši su igrali utakmicu sa slovenskim Šentjurom, a i tu je zavirila naša kamera da bi u Vaše domove donijela dio atmosfere sa borilišta gdje nastupaju naši sportaši. Vidjet ćete kako se Plesački klub Zrinjski priprema za prvo takmičenje, te kako svoje utakmice naredni vikend dočekuju rukometaši i rukometašice Zrinjskog i za kraj najava utakmice u Modriči gdje u subotu gostuju naši nogometaši.

24.izdanje Radio emisije Zrinjski info nudi pregršt informacija iz športske obitelji Zrinjski. Mikrofoni našeg radija bili su na svakom takmičenju gdje su nastupili naši sportaši, te svi koje interesira Zrinjski itekako imaju razloga biti uz radio prijemnike u vrijeme trajanja radio emisije. Za Radio Zrinjski info govore: Dragan Jović, Vlado Zadro, Krešimir Kordić, Igor Musa, vratar kadeta Teo Rogić, kapetan juniora Josip Anićić, njegov suigrač Sesar, direktor HKK Zrinjski HT Mostar Vedran Filipović, košarkaš Mladen Gligora i rukometaš Vedran Delić i za kraj ekskluzivno za Radio Zrinjski info košarkaški reprezentativac Hrvatske i naš sugrađanin Marin Rozić.

TV magazin Zrinjski info je u standardnim terminima petkom u 20 sati na HTV Oscar C sa početkom u 20 sati, te sat poslije na HTV Mostar. Radio emisija je također u petak sa početkom u 20 sati i 15 minuta na valovima radija Herceg Bosne, a za sve one koji nisu u mogućnosti biti uz svoje radio prijemnike repriza je u subotu sa početkom u 10 sati na radio postaji Mostar. Slike sa utakmica naših sportaša možete pogledati u tiskanim izdanjima Pincom info, a za sve ostalo 24 sata uz vas je naš i vaš portal www.zrinjski.info.