NAJAVA TURNIRA “Ne zaboravite Uzdol”

uzdol, MNK Uzdol, uzdol, MNK Uzdol

Malonogometni turnir “Ne zaboravite Uzdol” ove će se godine održati na samog svetog Ivu 24. lipnja 2022. godine. Ovogodišnje treće izdanje ove malonogometne poslastice u organizaciji MNK “Uzdol” ponovno će donijeti odlične utakmice po sustavu 3×3, a za ekipe i publiku su pripremljene vrijedne nagrade.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru po ekipi iznosi 50 KM, a igra se prema već poznatim pravilima, 3 na 3, dva puta po deset minuta uz dvije zamjene. Pet kornera – penal.

“Kao i prethodnih godina, zainteresiranost za turnir na Uzdolu je zaista velika. Neke ekipe su već prijavile svoj dolazak, čak i prije ove službene objave. Očekujemo ekipe iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Viteza, Mostara, Čapljine, Širokog Brijega, Čitluka, Ljubuškog, Gruda itd.”, kazao je za Ramski Vjesnik predsjednik kluba Mirko Kolakušić.

Bogat nagradni fond

Za sve posjetitelje će biti organizirana tombola, a nagrade su ove godine i više nego primamljive. Prema vremenskim prognozama, očekuje se jako vruće ljeto u cijeloj regiji, a gdje je bolje osvježiti se nego na moru. Prva nagrada je, stoga, ljetovanje na otoku Pagu za max. četiri osobe u periodu od 9. – 16. srpnja 2022. godine, druga nagrada je vikend u Vodicama u apartmanu Piip-ni-more, plus mnoge druge nagrade. Osim navedenih nagrada, za ekipe su pripremljene novčane nagrade za prva tri mjesta u iznosu od 1000, 500 i 300 KM, kao i gajba piva i 50 ćevapa za četvrto mjesto.

Sada već tradicionalno, za sve posjetitelje organizator je pripremio i nagradu za najboljeg izvođača penala. Poseban je to i omiljeni dio turnira, na kojem sudjeluju gotovo svi posjetitelji, bez bilo kakvih ograničenja ili kategorija, a podsjećamo da je prošle godine nagradu odnijela Dragana Juričić.

Turnir je ovo koji kroz sport želi očuvati sjećanje na žrtve Uzdola, ali isto tako svim žiteljima uzdolskog kraja i šire povodom svetog Ive priuštiti događaj uz dobru atmosferu i druženje.

“Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da dođu na Uzdol i budu dio jedne lijepe priče”, poručili su iz MNK “Uzdol”.

uzdol,MNK Uzdol