FOTO  Najava radio i TV emisije Zrinjski info

Plemići su igrali u srijedu i utakmicu Kupa BiH sa Mladosti iz Donjeg Svilaja. Čut ćete kako je bilo na rukometnoj utakmici HMRK  Zrinjski- RK Bosna, kao i na košarkaškm srazu HKK Zrinjski-KK Split.

Gost radio emisije bio je i Amir Ćiro Behram nekadašnjni trener ŽKK Zrinjki, a današnji djelatnik HKK Zrinjski HT Mostar. Pored svih rezultata klubova iz naše obitelji, u radio emisiji čut ćete i najavu svih događaja u kojoj će nastupiti naši klubovi. Za Zrinjski info govore Dragan Jović, Stanko Cvitković, Ivan Vujčić i Damir Saltarić. Radio emisija je na programu sutra (petak 18.09) sa početkom u 20 sati i 15 minuta, a repriza je u subotu sa početkom u 10 sati na Radio postaji Mostar. Za sve one koji nisu u mogućnosti poslušati emisiju na  radiju, emisija će biti postavljena na naš portal.

U novoj TV emisiji imat ćete priliku pogledati kako su Plemići preskočili prepreku u Kupu BiH, a TV ekipa bila je i na utakmici juniora HŠK Zrinjki u Rodoču. Vidjet ćete i izvješće sa premierne utakmice rukometne lige HMRK Zrinjki-RK Bosna, kao i posjetu Šahovskom klubu Zrinjski.

 

TV emisija Zrinjski Info, petak 20 sati HTV Oscar C i 21 sat HTV Mostar.

Pored svega ovoga slike sa utakmica naših klubova možete pogledati u tiskanom izdanju Pincom info.