Najava radio i TV emisije Zrinjski info.

RTV Zrinjski info
. Imat ćete priliku vidjeti kako je to bilo u nedjelju prije, na i poslije utakmice HŠK Zrinjski-FK Velež. Samo TV magazin Zrinjski info donosi atmosferu koju su napravili navijači Zrinjskog, kao i veličanstveno izdanje Ultrasa. Dan prije Gradskog derbija sastali su se i juniori Zrinjskog i Veleža, pa ćete moći vidjeti kako je bilo na utakmici u Ortiješu.

26. izdanje Zrinjski pored svih informacija iz športske obitelji Zrinjski najviše vremena posvjećuje Gradskog derbija. Čut ćete su što za naš radio rekli nogometaši Zrinjskog Nenad Marković, Krešimir Kordić, Toni Šunjić, Igor Musa, Mario Ivanković, te treneri Dragan Jović i Dragan Perić. Također čut ćemo što o malom Gradskom derbiju juniora kažu Ivo Zlatić i Mile Pehar.

TV emisija je na programu u petak sa počecima u 20 sati na TV Oscar C, te u 21 sat na HTV Mostar. Radio emisija je na programu u petak sa početkom u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, te u subotu na Radio postaji Mostar sa početkom u 10 sati. Ono što ne stignete pogledati i poslušati možete pronaći na našem portalu, kao i u tiskanom izdanju Pincom info.