Najava radio i TV emisije Zrinjski info 23.10

U TV magazinu moći ćete vidjeti kako je HŠK Zrinjski prošao u ¼ finale Kupa BiH, kao i najavu slijedeće prvenstvene utakmice koju naši nogometaši igraju sa FK Sarajevo u nedjelju. TV ekipa posjetila je omladinsku školu HŠK Zrinjski i to ovaj puta kategorije pred pionira i pionira, te ćete moći vidjeti što ovi mladići i njihovi treneri rade na treninzima. Počelo je i košarkaško prvenstvo, a gost dvorane na Bijelom Brijegu bila je Igokea, pa pogledajte kako je bilo na utakmici, a o košarci je govorio i predsjednik HKK Zrinjski HT. Rukometašice Zrinjskog igrale su Gradski derbi sa Katarinom, pa će naša emisija i sa te utakmice prikazati neke zanimljive detalje, kao i izjave aktera.

Radio emisija će po 28 puta u eter, a u njoj ćete čuti sve informacije iz športske obitelji Zrinjski.  Naša ekipa bila je na utakmicama pred pionira, pionira, kadeta i juniora HŠK Zrinjski. Za Zrinjski info  govore pred pioniri Jakov Milas i Marino Sabljić, pioniri Ivor Ševo, Filip Primorac, Eldar Klarić i Filip Puljić Vlahić. Kako je bilo na kadetskoj utakmici čut ćemo od Zvonimira Kožulja i Ivana Barišića, dok će o juniorskoj govoriti Pero Zovko i Josip Sesar. HŠK Zrinjski je u ¼ finala kupa, a kako je izboren čut ćete od Pavla Sušića i trenera Dragana Jovića. O pobjedi košarkaša nad Igokeom govore trener  Ivan Vujčić, te košarkaši Mladen Gligora i Tomislav Rimac. Za Zrinjski info govore i trener HŽRK Zrinjski Robert  Grgić, te tajnik HMRK Zrinjski Filip Garmaz. Uz sve to imat ćete priliku čuti sve rezultate klubova iz naše obitelji, kao i najavu svih zbivanja koje nas očekuju.

TV emisja je na programu na HTV Oscar C sutra sa početkom u 20 sati, dok će sat poslije biti prikazana na HTV Mostar. Radio emisija na programu je sutra u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, dok će repriza biti u subotu sa početkom u 10 sati na Radio postaji Mostar.