FOTO/VIDEO  Mostar Stari Grad u infarktnoj završnici slavio protiv prvaka Švedske

UEFA futsal liga prvaka Staklorad i Orebro
Hercegovina.info

U 2. kolu Glavne runde Lige prvaka futsaleri Mostar Stari Grad u ludoj utakmici su svladali prvaka Švedske Orebro razultatom 3:2.

Utakmicu su bolje otvorili Šveđani koji su poveli već u prvom napadu. Dias Alves je loptu glavom spustio loptu za Jose Adalberta, koji ju je proslijedio za Mielija, a ovaj posljednji loptu zakucava pod gredu vratara Mostaraca. 

No, radost Šveđana nije dugo trajala. Pet minuta kasnije Marin Suton dodaje loptu glavom do Adnana Kalajdžić koji radi solo prodor i loptu šalje u mrežu. Fantastičan je to pogodak bio.

Nisu se ni Mostarci dugo veselili. Bilal Jelić gubi jednu loptu, krade mu je Dias Alves i šalje do Mielija kojem to nije bilo teško poslati u mrežu. Rezultatom 1:2 se i otišlo na odmor.

U nastavak su domaći izašli na teren s vratarem u terenu. Uslijedila je opsada gola Šveđana, no rezultat se nije mijenjao sve do 39. minute.

Najprije je Marijo Aladžić nakon jedne akcije pogodio za 2:2.

Ubrzo nakon toga Aladžić pogodio i za 3:2, nakon što mu je na drugu vratnicu loptu dodao Nermin Kahvedžić. Erupcija oduševljenja je zavladala na tribinama.

Do kraja utakmice pokušali su gosti dođi do poravnanja, ali novi vratar u redovima Mostarac Iranac Ahmadpour je bio na visini zadatka i sačuvao mrežu i pobjedu.

U prvom suretu grupe Loznica je uvjerljivo svladala prvaka Azarbajdžana momčad Araza rezultatom 4:1. Treće i posljednje kolo skupine igra se u subotu, a sastaju se Mostar Stari Grad i Araz (od 20 sati), te Loznica i Orebro (od 17:30 sati).