FOTO  Mladi futsaleri BiH pripremaju se u Mostaru, a u Širokom Brijegu će se boriti za Europsko prvenstvo

Mlada futsal reprezentacija BiH
Hercegovina.info

Mlada futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine do 19 godina od 22. do 25. ožujka u Širokom Brijegu će sudjelovati na turniru skupina 5 glavne runde kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Mladim 'Zmajevima' protivnici će na Pecari biti Grčka, Azerbajdžan i Francuska. 

Izabranici Ive Kreze okupili su se ovog vikenda u Mostaru gdje u dvorani u Sjevernom logoru obavljaju jedan dio mini priprema za ovaj turnir, dok se dio treninga odrađuje u dvorani na Pecari u Širokom Brijegu kako bi "osjetili parket" uoči važnih susreta.

Mlada futsal reprezentacija BiH

Za ovaj ciklus Krezo je pozvao 17 igrača. 

Denin Jukić (Lilium) Mihajlo Radulović (Doboj), Kerim Salihović (GFC Sarajevo), Tarik Memić (Mostar SG), Anel Sprečo (Doboj), Alem Kadić (Salines), Srđan Ćatić (Mostar SG), Matej Krezo (Seljak), Ahmed Kadić (Salines), Miloš Todorić (Salines), Abdul Hamidović (GFC Sarajevo), Slaven Ristić (Doboj), Omar Omerović (GFC Sarajevo), Ognjen Marković (Radnik MD Shop), Mario Kolobarić (Hercegovina), Vedad Subašić (Mostar), Emin Ćupina (Mostar).

Treba reći kako je Krezo prvotno pozvao Hrvoja Sabljića iz 'Hercegovine', no on je izborniku morao otkazati zbog ozljede, pa je na njegovo mjesto uskočio Denin Jukić.

Prvi susret u Širokom Brijegu BiH će igrati 22. ožujka protiv Grčke s početkom u 20 sati, dok će se već od 17 sati sastati Azerbajdžan i Francuska.

Dan kasnije, 23. ožujka od 17 sati sastat će se Grčka i Francuska, dok će BiH ponovno svoju utakmicu igrati u 20 sati i to protiv Azerbajdžana.

Posljednji susreti igrat će se 25. ožujka. Od 17 sati sastaju se Azerbajdžan i Grčka, dok će BiH od 20 sati odmjeriti snage s Francuskom.