Memorijal "Ivan Ćubela - Ćubi" na Pologu

Memorijal Ivan Ćubela Ćubi Polog
Facebook

Prvi "Malonogometni turnir Polog 2023" - Memorijal Ivan Ćubela - Ćubi, održat će se 2. srpnja na školskom igralištu u Pologu.

Na istom će se natjecati seniorske ekipe, ali i one veteranske u kojima mogu nastupiti igrači od 35 godina i stariji.

"Sa zadovoljstvom vas pozivamo na uzbudljiv i emotivan turnir - Memorijal Ivan Ćubela "Ćubi". Ovaj turnir je posvećen sjećanju na našeg dragog prijatelja i sportskog entuzijastu Ivana Ćubelu, koji je ostavio neizbrisiv trag u našim srcima, a pogotovo u Hrvatskom športskom klubu Zrinjski iz Mostara. Memorijal Ivan Ćubela "Ćubi" će okupiti najbolje sportaše i sportske timove našeg područja kako bi se natjecali u čast našeg dragog Ivana. Ovaj turnir nije samo prilika za natjecanje, već i prilika da se zajedno podsjetimo na Ivanovu strast prema sportu, njegovu posvećenost, zalaganje i duh koji je uvijek inspirirao druge.

Ovogodišnji turnir će se održati na našem omiljenom sportskom terenu školskog igrališta u Pologu, koji počinje 02.07.2023. Bit će to tjedni ispunjeni uzbuđenjem, prijateljstvom i sportskim duhom. Očekujemo veliki broj natjecatelja različitih uzrasta, što će pružiti priliku svima da se pokažu i pokažu svoje vještine. Memorijal Ivan Ćubela "Ćubi" nije samo natjecanje, već i prilika da se okupimo kao zajednica i podržimo jedni druge. Bit će tu prekrasnih trenutaka, smijeha i zajedništva dok se svi borimo za isti cilj - da Ivanov duh i naslijeđe žive vječno. Pridružite nam se na ovom posebnom događaju i budite dio sjećanja na našeg voljenog Ivana Ćubelu "Ćubija". Neka ovaj turnir bude još jedan nezaboravan trenutak u našim srcima. Vidimo se na terenu", poručili su organizatori.

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 8500 KM.

Memorijal Ivan Ćubela Ćubi Polog