Lana Pudar vratila se treninzima i poslala važnu poruku javnosti

Lana Pudar
Hercegovina.info

Mlada mostarska Lana Pudar vratila se treninzima nakon zasluženog odmora poslije nastupa na Europskom prvenstvu u Rimu. Tom prilikom ona se oglasila na svom profilu.

"Nakon kratkog odmora, vrijeme je da se opet u potpunosti posvetim svojim trenažnim obavezama. S obzirom na veliki broj poziva na prijeme, svečanosti i razgovore koje imam od mnogih institucija, ustanova, pojedinaca, pozive od potencijalnih sponzora, kao i pozive medijskih kuća na gostovanja, osjećam potrebu da se ovim putem kratko obratim javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilo kakvo drugo istupanje u moje ime nije moguće i smatrat će se zloupotrebom. U narednom razdoblju bit ću maksimalno fokusirana na svoje trenažne i natjecateljske aktivnosti pa mi je izuzetno važno da i ovaj dio moje sportske karijere bude posložen i prepoznat na pravi način. Hvala vam na razumijevanju i velikoj podršci koju mi pružate", poručila je Lana Pudar.

Podsjetimo, Lana je na Europskom prvenstvu u Rimu osvojila zlatnu medalju u disciplini 200 metara delfin i ispisala povijest bh. sporta.