FOTO  LANA PUDAR DOČEKANA U MOSTARU "Uvijek mi je najdraže doći u svoj grad"

Lana Pudar doček
Hercegovina.info

Mlada Lana Pudar koja je osvojila svjetsku broncu, večeras je dočekana u svom rodnom Mostaru. Unatoč hladnom i kišovitom vremenu, brojni Mostarci došli su pozdraviti ovu 15-godišnjakinju koja svojim rezultatima oduševljava iz dana u dan.

Sama Lana nije krila radost.

"Osjećaj je odličan. Uvijek mi je najdraže doći u svoj grad i vidjeti svoje sugrađane kako me podržavaju to je fenomenalno. Najprije ću se malo odmoriti, a onda kreću pripreme za sljedeću sezonu. Bit će puno obaveza. Imamo europsko i svjetsko juniorsko i europsko i svjetsko seniorsko prvenstvo i sve to do kraja osmog mjeseca. Bit će puno priprema, putovanja", rekla je Lana Pudar.

Lana Pudar doček

"Nadali smo se finalu. Znali smo da kada Lana uđe u finale može ostvariti dobar plasman. Očekivati da djevojčica od 15 godina u seniorskoj konkurenciji osvoji medalju, nismo htjeli ni pomišljati na te stvari, bez obzira na sve dobre pokazatelje. Ovo je pokazatelj da smo na pravom putu i idemo dalje raditi", rekao je predsjednik KVS Orka Damir Đedović.

Lana Pudar doček

Doček je održan na pozornici Adventa u Mostaru, a organizirali su ga Grad Mostar i Sportski savez Grada Mostara. Okupljeni građani Lani su zapjevali poznati hit grupe Colonia "Svijet voli pobjednike". Sigurno je kako je ovo samo još jedan u nizu dočeka mladoj mostarskoj sportašici, koja će u budućnosti Mostarcima priuštiti puno radosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.