Kroz sportske videokadrove prikazuju ljepote BiH

street workout

Drugi video

Zbog velikog interesiranja, u pripremi je i drugi video iz okolice Foče, koji će uskoro biti objavljen. Matović i Radović bave se "street workoutom", sportom koji predstavlja kombinaciju klasičnog treninga, ali i akrobatike, atletike, gimnastike i sličnih disciplina.

Sport koji je sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća postao popularan u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i Rusiji i istočnoj Europi, na ove prostore stigao je prije nekoliko godina. Matovića je privukao zbog disciplina koje sadrži, ali i zbog prilike da kvalitetno potroši slobodno vrijeme.

- "Street workoutom" aktivno se bavim već duže od tri godine. Prije sam trenirao nohomet, ali od njega sam odustao zbog uvjeta u našem sportu i sad ga igram samo rekreativno s društvom - kaže 20-godišnji Stefan Matović.

Kvalitetna oprema

Njegov prijatelj posjeduje kvalitetnu opremu pa je snimanje prelijepih kadrova i promocija jedinstvenih mjesta u BiH još jedna korist od njihovog angažmana.

- U početku to i nije bila ozbiljna ideja, ali smo pokušali i ostali iznenađeni mnoštvom pozitivnih komentara. Sada želimo pokazati sve prirodne ljepote našeg grada i države. Mislim da nismo svjesni koliko imamo prirodnog bogatstva koje moramo sačuvati - poručuje Matović.