VIDEO  Zubac jednoznamenkast u pobjedi nad Jazzom

Košarkaši LA Clippersa mogu biti vrlo zadovoljni odrađenim i dobivenim u noći s utorka na srijedu. Clippersi su svladali Utah Jazz sa 121:115, ali jako važna vijest prije play-ina je povratak Paula Georgea.

Zvijezda Clippersa zaigrala je po prvi put od prosinca i ozljede ligamenta u ramenu, a odmah u prvom nastupu izgledao je kao onaj pravi i kao čovjek koji će Clippersima dati potrebnu razinu više u borbi za doigravanje.

Clippersi su u jednom trenutku gubili i s 25 razlike, ali je George u jednom trenutku povukao, dao iskru preokreta i donio 121:115 pobjedu. Na kraju je zabio 34 poena uz čak šest trica, a pratio ga je Reggie Jackson s 21.

Ivica Zubac nije igrao mnogo, za 17 minuta na terenu ubacio je osam poena (2/4 iz igre, 4/4 bacanja) uz šest skokova. Bojan Bogdanović i dalje nedostaje Jazzerima za koje je Donovan Mitchell zabio 33.

Jazzeri su upisali i četvrti poraz u nizu i ovim ritmom možda im u posljednjih šest utakmica prijeti i pad u play-in jer na istom 45-31 omjeru su i šesti Nuggetsi, dok sedmi Wolvesi imaju dva slavlja manje. Clippersi su sigurni na svom osmom mjestu.