VIDEO  Zubac i Bogdanović odličnim predstavama ostali u samom vrhu

Ivica Zubac
EPA

Milwaukee Bucksi jedina su momčad u ligi koja još uvijek ne zna za poraz. Bucksi su slavili protiv Detroit Pistonsa sa 110:108, a Bojan Bogdanović kod Pistonsa odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu.

Bucksi su najvećim dijelom susreta bili u vodstvu, kod Pistonsa je bilo previše oscilacija, povrataka iz visokog zaostatka pa ponovnog padanja u minus dok su samo jednom u cijelom susretu uspjeli doći do poravnanja. Dogodilo se to 58 sekundi prije kraja kada je Isaiah Stewart izjednačio na 105:105.

Odmah nakon toga Jrue Holiday ubacuje važnu tricu, imali su Pistonsi dva napada za novi povratak, ali Cade Cunningham nije bio precizan.

Kod Bucksa Giannis Antetokounmpo ubacio je 31 poen uz sedam skokova, Jrue Holiday 25 poena (5/11 trica) uz deset asistencija i sedam skokova, Brook Lopez 24 poena uz devet skokova, a Bobby Portis 15 poena uz 12 skokova.

Kod Pistonsa Cade Cunningham bio je na 27 poena i sedam asistencija, a Bojan Bogdanović za 35 minuta upisao je 23 poena (6/10 za dva, 3/6 za tri, 2/2 slobodna) uz četiri skoka.

Los Angeles Clippersi prekinuli su niz poraza domaćom pobjedom protiv Houston Rocketsa s 95:93. U tijesnom dvoboju Rocketsi su imali prednost u završnici, ali Clippersi su ipak uspjeli doći do preokreta i pobjede.

Minutu i 17 sekundi prije kraja Ivica Zubac zakucavanjem je smanjio na 93:90 da bi nakon toga Paul George ubacio tricu. Rocketsi nisu iskoristili svoj napad, loptu gubi Gordon, a George 6.2 sekunde prije kraja zabija za preokret i pobjedu. Pokušaj Gordona na kraju za produžetak nije uspio.

Sadržaj se učitava...

Paul George je napokon odigrao veliku utakmicu te je ubacio 35 poena (5/10 trica) uz devet skokova, osam asistencija i šest ukradenih lopti dok mu je glavni pomoćnik bio Ivica Zubac koji je za 32 minute ubacio 16 poena (6/8 za dva, 4/6 slobodna) uz 12 skokova i četiri blokade.

NBA:
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 110:108
Los Angeles Clippers - Houston Rockets 95:93

Sportnet.rtl.hr