ZRINJSKI 'RASPUSTIO' EKIPU Nikolić: Zdravlje sportaša mora biti na prvom mjestu

Neven Nikolić
hercegovina.info

Ove sezone neće se više igrati prvenstvo Bosne i Hercegovine za košarkaše. Odluku je danas i službeno potvrdio Košarkaški savez BiH.

Za hercegovina.info je završetak prvenstva BiH komentirao trener Zrinjskog Neven Nikolić.

“Moram reći da je odluka Košarkaškog saveza očekivana. Par dana ranije su istu stvar učinili i savezi Litve, Slovačke, Češke, Ukrajine i još nekih zemalja pa je bilo očekivano i da ostali savezi donesu sličnu odluku. Najgore od svega što se ne zna koliko dugo će ova situacija trajati, tako da je za sve ovo možda i najlogičnija odluka. Zdravlje sportaša ipak mora biti na prvom mjestu”, kazao je Nikolić.

Nakon odluke o prekidu natjecanja Zrinjski je napustio veliki broj košarkaša, a trenutačno su u klubu samo mladi igrači

“Igrači koji nisu iz Mostara su danas nažalost napustili klub. Seniorska ekipa je raspuštena. U klubu ostaju samo četiri mlada igrača i Tihomir Vranješ. Ne zna se ni kada ćemo moći početi s treninzima i hoćemo li. Za sada je takav status, vidjet ćemo za dalje kako će se situacija odvijati”,istaknuo je Nikolić i komentirao svoj status u klubu:

“Nisam još razgovarao s ljudima iz kluba o tome. Sve u klubu je ova situacija iznenada zatekla i šokirala. Moja želja je naravno da ostanem i sljedeće sezone u Zrinjskom”.

Posljednju utakmicu u ovoj sezoni Zrinjski je odigrao 7. ožujka kada je na domaćem parketu svladao Bratunac.