FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Zrinjevke uspješne u protekloj sezoni

žkk zrinjski
..., gdje su i dodijeljene medalje najboljima u protekloj sezoni.

Ove godine smo ostvarili uspjeh u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Kao trener mogu biti prezadovoljna postignutim rezultatima s obzirom da sam vjerovala u svoje cure da su kapacitet za obranu prvog mjesta u juniorskoj konkurenciji. Uz uspjeh juniorki moram spomenuti i da je kadetska ekipa osvojila drugo mjesto, kaže Nikolina Pandža trenerica ŽKK Zrinjski 2010 i nastavlja:

Naravno, ovdje moram spomenuti i da je kapiten kadetske selekcije, Tea Perić, ušla u širi spisak reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da je ona standardna u prvoj petorci u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji, sretni smo da je njen potencijal prepoznat i da ide uzlaznom putanjom. Veliki je uspjeh da sa svojih 15 i pol godina ulazi na širi spisak U18 reprezentacije.

Ovu godinu zaokružujemo kao pozitivnu u svakom smislu riječi i možemo biti samo sretni i ponosni na uspjehe iz protekle sezone, završila je trenerica Pandža.

Na kraju klub se zahvaljuje svima koji su bili uz njih, tijekom sezone: Sportski Savez Grada Mostara, Vlada HNŽ, Autoprevoz teretni promet Mostar, Alfatherm, , Violeta, Palačinka Bar i Alba BH .

HERCEGOVINA.INFO