ŽKK Zrinjski 2010-ŽKK Livno 45 : 56

zkk zrinjski-zkk ragusa
Utakmica je završila pobjedom gošći rezultatom 45:56.

ŽKK Zrinjski 2010: Karla Krasić 20, Katarina Pavlović 9, Ana Gakić 4, Tea Perić 3, Leonarda Bošnjak 8, Iva Marić 1, Marija Pranjić, Martina Rajič, Martina Šego i Mirna Marić.

Ženska košarkaska ekipa "Zrinjski 2010" u ovu je sezonu natjecanja ušla sa potpunom novim sastavom koji se formirao i uigravao u posljednjih 20ak dana. Bez obzira na takvu situaciju ekipa smo koja je realno bila favorit,uzimajući u obzir da na svakoj poziciji imamo zadovoljavajuće igračice koje su spremne odraditi svoj dio posla. Ali,sve ono što smo pokazali na terenu nije upućivalo na to da smo favoriti. Loši pasovi,nedostatak obrambenih i napadačkih skokova,neuigranost i dekoncentracija presudili su u korist protivniku u prvoj domaćoj utakmici.
Ekipa smo koja je dominatna u skokovima, prepoznatljiva po volji,želji i borbenosti,ali u ovom susretu to ipak nismo pokazali.
Ekipa iz Livna za razliku od naše igre nije imala niti jedan pogodak iz organizirane akcije,ali nedostatak obrambenih skokova pružao im je uvijek nove prilike. Uz sve već spomenuto,ekipa smo koja u prosjeku daje oko 65 koševa po utakmicu,što u ovom susretu također nije bio slučaj,i prateci takav slijed dogadjaja poraz je morao uslijediti.
U ovom susretu smo sami sebi presudili i sami sebi smo bili najveći protivnik. Kao trener sam nezadovoljna, ponajvšse zbog toga sto smo bili ekipa koja je imala više organiziranih akcija i ljepote igre, a ipak to nismo uspjeli realizirati. Idući susret nas očekuje u Busovači, ekipa koja nam je u ovoj sezoni natjecanja nepoznanica,ali sam uvjerena da ćemo u nastavku natjecanja pružiti bolju igru,
rekla je za naš portal trenerica Nikolina Pandža.

HERCEGOVINA.info