ŽKK Zrinjski 2010 uspješno organizirao Ladies Cup 2016.

ŽKK Zrinjski 2010, Ladies Cup

Učešće na turniru su uzele ponajbolje ekipe KS HB,te ekipe Rolling iz Nikšića(Crna Gora) i Dugopolje(Split),a navedeni turnir je okupio 140 djevojaka i djevojčica širem regije.

Turnir se održao na visokom sportskom nivou ,od suđenja ,lanč paketa za sve učesnice ,sokova , prigodnih nagrada za najuspiješnije, medalja i pokala, a sve zahvaljući ljudima dobre volje, našim sponzorima kao i volonterima koji su pomogli da cijela ova organizacija bude što uspješnija i bolja.

Prvo mjesto u selekciji U14 je osvojila ekipa Rolling iz Nikšića,koja je imala i najefikasniju igračicu i najboljeg strijelca,Andreu Glomazić.

U selekciji U18 titulu prvaka je osvojio klub organizator i domaćin turnira,"Zrinjski 2010", koji je također u svojim redovima imao najefikasniju igračicu i najboljeg strijelca, Teu Perić. Tei je ovo ujedno bila i posljednja utakmica odigrana za "Zrinjski 2010", budući da nadolazeću sezonu svoje košarkaško usavršavanje nastavlja u jednoj od najtrofejnijih ekipa na području BIH-"ŽKK Play Off" iz Sarajeva.
Od samoga početka dobro smo otvorili utakmicu, te agresivnom odbranom i borbenošću tjerali protivnika na grešku.

Unatoč situaciji da smo u poslijednja 2 tjedna ostali bez standarne 2 igračice iz prve petorke, cure su odlično prihvatile situaciju i kako su ulazile s klupe u igru davale su sve od sebe, dovoljno da se nije osjetio njihov nedostatak. Nadam se da će tako i ostati, te da će ove cure napredovati sve više i više. Borbenost, volja i želja za pobjedom su bili prisutni u svakoj minuti ove utakmice,i sa takvim nastupom i karakterom smo uspjeli nadigrati uvijek neugodnu ekipu Brotnja.
Ovim putem želimo još jednom poželjeti puno sreće Tei,te svim ekipama čestitati i zahvaliti na dolasku i fer i korektnoj igri tijekom cijelog turnira, rekla je Nikolina Mustapić Pandža trenerica ŽKK Zrinjski 2010.

Velika hvala svim sponzorima turnira koji su velikim dijelom doprinjeli samoj relaizaciji Ladies Cup-a:

Sportski savez Grada Mostara, Vlada HNŽ, Logos, Studentski centar, NSoft, Spark business park, Džida d.o.o., Pekarnica Suncokret, Ledo, Košarkaški savez Herceg-Bosne, Leda, Dravel d.o.o., Pikić staklo, Naklada Alfa, Pizzeria Marinero, Džajić commerce, Auto škola Interval, Caffe bar Duo, Hercegovina Vino i Shanklys pub.