FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Plemkinje svladale ŽKK Tomislavgrad 43:25

ŽKK Zrinjski 2010, žkk tomislav
Utakmica se igrala u Đačkom domu pred oko tridesetak gledatelja. Gošće su bolje otvorile utakmicu i na početku došle do vodstva koje su držale do kraja prve četvrtine koja je završila rezultatom 4:8.

U drugoj četvrtini gošće imaju prednost sve do 18 minute kada Plemkinje prvi puta dolaze u egal. Rezultat je glasio 13:13. Ipak do kraja prvog dijela gošće se vraćaju u prednost i na odmor se ide rezultatom 15:18.

Izjednačenu utakmicu gledali smo u trećoj četvrtini, a Plemkinje do prvog vodstva 22:20 dolaze kada je semafor pokazivao 1:55 do kraja treće četvrtine. Do kraja te dionice košarkašice trenerice Nikoline Pandža povećavaju prednost i u zadnju četvrtinu se ulazi rezultatom 27:21.

U zadnjoj četvrtini igra gošći se potpuno raspala što su iskoristile Plemkinje i iz minute u minutu povećavale prednost. Na kraju zaslužena pobjeda ŽKK Zrinjski 43:25.

ŽKK Zrinjski 2010: Petra Leko 9, Marija Božić 8, Karla Lasić 6, Hana Hadžihusejnović 5, Karla Krtalić, Iva Šakić, Sara Ereš, Mihaela Kojić, Matea Bernadić 9, Ana Leko 6, Lucija Prce, Maja Milićević.

Kod gošći najbolja je bila Kovač sa 8 postignutih poena.

Prije ove utakmice Plemkinje su gostovale u Ljubuškom i tako slavile pobjedu nad ŽKK Ljubuški rezultatom 34:45.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info