FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Ladies Cup 2018

ŽKK Zrinjski 2010, Ladies Cup
... "Ladies Cup 2018" koji će se održati u subotu, 08.09 i nedjelju 09.09 u dvorani na Bijelom Brijegu. Na turniru je učešće uzelo ukupno 8 ekipa u selekcijama U16 i U20.
Ono na što smo ponosni jeste da se za turnir ove godine prijavio znatno veći broj ekipa nego što je to do sada bio slučaj, što je jedan od pokazatelja dobre organizacije i pozitivnih utisaka ranijih sudionika na našem turniru.

Ove godine na turniru imamo ekipe sudionice iz 4 regije ( Crna Gora, Srbija, Hrvatska , BIH )
Otvaranje samoga turnira na raspored je u subotu, 08.09 s početkom u 14:45 sati.
Detaljan raspored i satnicu utakmica svakako možete pogledati na fb stranici kluba, a tu je i nagradna igra u kojoj vas ove godine nagrađujemo s majicom turnira Ladies Cup 2018.

Zahvaljujući natječajima na kojima smo radili početkom godine uspjeli smo dobiti i osigurati sufinanciranje od strane Središnjeg državnog ureda za pomoć Hrvatima van RH, Federalnog ministarstva kulture i sporta, Vlade HNŽ, te uz pomoć Sportskog saveza grada Mostara i naših vjernih sponzora turnira:
SCM, Ledo, KSHB, Alfa Therm , Autoprevoz teretni Mostar, Caffe Song, Autoškola Interval, Džajić commerce, Leda, Binvest, Caffe Song.


Uspjeli smo osigurati i ponuditi svim sudionicima smještaj, lanč pakete za oba dana natjecanja, zatim osigurati suđenje, pokale, medalje, pojedinačne nagrade, majice turnira, sve što je potrebno za jedan tradicionalni turnir da bi zadržao titulu ponajboljeg turnira u regiji.

Također, za naše najmlađe članice smo osigurali i dvije revijalne utakmice, u subotu za 2005 godište protiv ekipe ŽKK Ljubuški, a u nedjelju s našim sportskim suradnicima, Sport talentom, gdje će snage odmjeriti djevojke protiv dječaka.

Potrudili smo se da ovaj vikend našem gradu ponudimo kvalitetan i bogat sportski sadržaj, a još jednom se zahvaljujemo svim sponzorima na potpori, roditeljima i članicama našega kluba koje su zaista na raspolaganju tijekom organizacije turnira. Bez vaše pomoći i našeg truda ovakav košarkaški vikend sigurno ne bi bilo moguće ostvariti!