ZA NJEGA NUDE DVOJICU Jedan od najvećih klubova na svijetu želi Bogdanovića, na pomolu velika razmjena

Bojan Bogdanović
Cronos/Alamy/Profimedia

Los Angeles Lakersi ponovno su povezani su s potencijalnom razmjenom za Bojana Bogdanovića. I ljetos su ga "ciljali", ali nisu bili spremni ispouniti zahtjeve Utaha, pa je Bojan završio u Detroitu. Sada su se Lakersi ponovno aktivirali po tom pitanju.

Međutim, prema Jakeu Fischeru iz Yahoo Sportsa, Lakersi su u trgovačkim pregovorima zapeli u dovođenju hrvatskog košarkaša zbog svoje nespremnosti da se odreknu izbora prvog kruga drafta kojeg su uključivali u potencijalni dogovor.

"Primarni trgovinski napori Los Angelesa u ovom su trenutku usredotočeni oko izlaznog paketa u kojem nude Patricka Beverleya, Kendricka Nunna, ali i zaštićeni pick prve runde. Lakersi su pristupili Detroitu s tim prijedlogom u nadi da će izvući Bojana Bogdanovića. Izbor o kojemu je riječ, međutim, bio je jako zaštićen, a čini se da Pistonsi čekaju opipljiviju "dobit" na draftu da se rastanu s Bogdanovićem", izvijestio je Fischer, prenose Sportske novosti.

Naravno, Lakersi uvijek mogu ponovno ući u pregovore s Detroit Pistonsima, ako budu voljni olabaviti zaštitu na svom budućem izboru drafta u prvoj rundi. Amerikanci naglašavaju da Bogdanović ipak ima 33 godine i da je to glavni razlog zbog toga što nisu spremni do kraja prihvatiti uvjete Detroita.

Bogdanović za to vrijeme ima fantastičnu sezonu u kojoj zabija 21 poen po utakmici, uz 50 posto ukupnog šuta, te 43 posto šuta za tricu. Nema sumnje da bi Lakersima Bogdanović bio veliko pojačanje i da bi sa svojim vanjskim šutom otvorio puno prostora za unutarnju igru Jamesa i Davisa.