RASTANAK S JAZZERIMA Bojan Bogdanović ima novi klub

RASTANAK S JAZZERIMA Bojan Bogdanović ima novi klub
AP Images

Nakon što su Jazzeri prošlu sezonu završili ranije nego što se očekivalo, krenule su priče kako je to to od ove momčadi i da kreće totalna rekonstrukcija i to se i dogodilo. Jazzeri su se riješili praktički kompletne momčadi, one glavnine koja je igrala, a posljednji koji je otišao je Bojan Bogdanović.

Bilo je izvjesno da će Jazzeri tradeati Bogdanovića, a bilo je samo pitanje gdje će završiti. Nekako su se najviše spominjali Los Angeles Lakersi i Phoenix Sunsi, međutim na kraju je završio u Detroit Pistonsima.

Zasigurno razočaravajući ishod za Bogdanovića koji je bio u planovima momčadi koje se žele boriti za naslov, a seli na Istok u momčad koja je daleko od te priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Bogdanović na putu prema Michiganu, u suprotnom smjeru idu Kelly Olynyk i Saben Lee. Nema dvojbe da je Detroit u cijeloj priči prošao bolje, ali Jazzere baš i nije previše briga, oni su se nakrcali pickovima i njihova priča ne kreće s ovosezonskom momčadi nego će tek slagati pravi roster u budućnosti.

Je li Detroit dobar izbor za Bogdanovića, vrijeme će pokazati, ali na prvu ruku, mogao je daleko bolje proći nego što je prošao ovim tradeom.

Sportnet.rtl.hr