RASTANAK S JAZZERIMA Bojan Bogdanović ima novi klub

Bojan Bogdanović
AP Images

Nakon što su Jazzeri prošlu sezonu završili ranije nego što se očekivalo, krenule su priče kako je to to od ove momčadi i da kreće totalna rekonstrukcija i to se i dogodilo. Jazzeri su se riješili praktički kompletne momčadi, one glavnine koja je igrala, a posljednji koji je otišao je Bojan Bogdanović.

Bilo je izvjesno da će Jazzeri tradeati Bogdanovića, a bilo je samo pitanje gdje će završiti. Nekako su se najviše spominjali Los Angeles Lakersi i Phoenix Sunsi, međutim na kraju je završio u Detroit Pistonsima.

Zasigurno razočaravajući ishod za Bogdanovića koji je bio u planovima momčadi koje se žele boriti za naslov, a seli na Istok u momčad koja je daleko od te priče.

Dok je Bogdanović na putu prema Michiganu, u suprotnom smjeru idu Kelly Olynyk i Saben Lee. Nema dvojbe da je Detroit u cijeloj priči prošao bolje, ali Jazzere baš i nije previše briga, oni su se nakrcali pickovima i njihova priča ne kreće s ovosezonskom momčadi nego će tek slagati pravi roster u budućnosti.

Je li Detroit dobar izbor za Bogdanovića, vrijeme će pokazati, ali na prvu ruku, mogao je daleko bolje proći nego što je prošao ovim tradeom.

Sportnet.rtl.hr