Preuzima li trener Širokog klupu Zadra?

Danijel Jusup,KK Zadar,kk široki
KK Zadar

Košarkaši Zadra mogli bi uskoro dobiti novog trenera, a vrlo blizu preuzimanja klupe je Danijel Jusup kojem je ponuđen trogodišnji ugovor. Jusup je i sam izrazio želju da postane trener u nekom dugoročnom projektu.

U KK Zadru događaju se velike promjene, ali čini se da bi se ključne pozicije u strukturi mogle popuniti vrlo brzo. Nakon odlaska direktora, SD i glasnogovornika imenovan je v.d. direktora David Gunjević, a čini se da se pronašlo rješenje na klupi.

Ono je vrlo poznato ime, Zadrane čeka smanjenje budžeta i dosta participacije mladih i domaćih igrača koje bi s klupe trebao povesti Danijel Jusup. Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, priča je skoro pa gotova, a za Antenu Zadar i sam je Jusup kazao da ima želju preuzeti mjesto.

Danijel Jusup,KK Zadar,kk široki

"Prije nekih dvadesetak dana sam se čuo s nekim ljudima iz kluba. Bio je to, istina, neformalni kratki razgovor. Šansa da preuzmem KK Zadar – postoji. Ali, moram i to reći, ne bih volio da u tom slučaju bude ugovor na samo godinu dana. Htio bih vremena da se zaista naprave nekakve prave stvari", kazao je.

Jusup je osoba koja uvijek podiže velike emocije u Zadru, a ovaj put čini se da ga navijači s očekuju s velikim uzbuđenjem i nadom.

"Drago mi je da navijači žele povratak Jusupa na klupu kluba. I to mi, moram priznati, imponira! Valjda su prepoznali moj rad dok sam bio u KK Zadar", kaže Jusup.

Prema našim saznanjima, želja bi mu se mogla ostvariti jer Nadzorni odbor spreman mu je ponuditi trogodišnji ugovor i velike ovlasti u sportskom dijelu.