Predkadetkinje i kadetkinje ŽKK Livna prvakinje Herceg Bosne

ŽKK Livno, Herceg Bosna
Naime, dobar i predan rad okrunjen je dvostrukom krunom u prvenstvu Herceg-Bosne. Mlađe kadetkinje obranile su prošlogodišnji naslov, a kadetkinje su najuvjerljivije u povijesti ovog natjecanja osvojile prvo mjesto. Premda je naslov osiguran dva kola prije kraja veliko slavlje je nastupilo tek kad su pokali uručeni kapetanicama Gabrieli Visković (mlađe kadetkinje) i Andrei Krišto (kadetkinje). Naravno sve tri utakmice protiv ekipe Posušja su završile pobjedama naših košarkašica.

Predkadetkinje, iako oslabljenje neigranjem Sare Jurkić i Nikoline Šarić relativno lako su razbile domaće posuške igračice. Rezultat na kraju bio je: 14 - 53.

Kadetkinje su također imale lagan zadatak te su svladale ekipu Posušja rezultatom 20 - 55 te tako ostvarile 100% učinak ove sezone u ovom natjecanju.

Treća selekcija, juniorke teže od očekivanog upisale su pobjedu nad prošlogdišnjim prvakinjama i tako podjelile drugo mjesto s čitlučkim Brotnjom. Prvakinje su košarkašice Zrinjskog.

Košarkašicma Livna sad slijede državna polufinala, a polufinalni par za mlađe kadetkinje je već poznat. To je ekipa ŽKK Kengur iz Zenice. Polufinale se igra 27. 4.

Naslove prvakinja košarkašice Livna proslavile su u Restoranu More uz obilnu i ukusnu zdravu hranu te pjesmu.

livnovine.com