VIDEO  Odlična partija Bojana Bogdanovića

Bojan Bogdanović
AP Images

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je novu odličnu utakmicu, ali je njegov Utah Jazz pretrpio bolan poraz od Memphisa, i to tricom u posljednjim sekundama.

Košarkaši Utah Jazza upisali su tek šesti poraz ove sezone, ali je ovaj od Memphis Grizzliesa došao na posebno težak i bolan način. Utah je u dosta tijesnom susretu uglavnom vodila i sve je imala u svojim rukama.

No, Memphis je bio posebno motiviran da popravi dojam samo dan nakon poraza od Timberwolvesa od čak 43 razlike pa je u posljednjem napadu pri 118:116 za Utah Jaren Jackson Jr. osvojio podbacivanje za loptu.

Nju je potom uzeo Ja Morant koji je krenuo u prodor, a onda je vratio loptu Jacksonu Jr. koji je pogodio tricu za 119:118 i pobjedu Grizzliesa.

Jazzu je bio nedovoljan i sjajni Bojan Bogdanović koji je ubacio 24 poena uz čak sedam trica, a dvije uzastopne u posljednje dvije minute su i dovele Jazz u priliku da sam odlučuje o pobjedi.

Bogdanović je na terenu proveo 30 minuta te je iz igre gađao 8/14, od čega 7/11 za tri, a imao je i tri skoka i tri asistencije. 23 poena uz 13 skokova imao je Rudy Gobert.

Kod Grizzliesa je 32 ubacio Ja Morant, 28 Desmond Bane, dok je 26 ubacio junak Jackson Jr.