Nakon Partizana na redu Cibona

HKK Široki

Cibona koja ima financijskih problema ali u kojoj igrači daju sve od sebe i za sada su na vodećoj poziciji u NLB ligi a imaju šanse proći dalje i u Euroligi. Cibona kao Cibona je uvijek bila mamac za gledatelje na Pecari, ne sumnjamo da će i ovaj put dvorana biti puna te se nadamo da će Široki uspjeti odigrati bolje nego sa Partizanom ili bar ponoviti igru kao u nekim dionicama te utakmice i svojim navijačima priuštiti najljepši dar pred Blagdane.

Utakmica se igra u veceras u 20:00 u GSD Pecara.

"Malo smo još pod dojmom visokog poraza od Partizana. Drugo poluvrijeme nije štimalo i ispalo je kako je ispalo. Svjesni smo da je u dvoboju s Partizanom poraz naša realnost. No, s Cibonom imamom puno više prostora za igru. S Partizanom smo imali puno problema pod košem, ali i s agresivnom vanjskom linijom. Cibona unatoč svojim unutarnjim problemima igra dobro, posebice napadački. No, obrambeno ne pokazuju agresivnost kao Partizan i tu vidim našu šansu," - kaže kapetan Širokog Eroneta Šime Špralja i nada se povoljnom raspletu na Pecari:

"Važno je samo da ostanemo u igri prvo poluvrijeme. Bude li tako, dat ćemo sve od sebe da izdržimo do kraja, da pokušamo iznenaditi Cibonu. Vjerujem i u pomoć s tribina. Svaka čast našim navijačima. Ako su po onakvom vremenu napunili dvoranu protiv Partizana, ne sumnjam da će opet biti uz nas."

hkk.siroki.net

piše: Željko