MOSTARSKA PRIČA Josip Sesar otkrio da je razgovarao s Bojanom Bogdanovićem

Josip Sesar
Marin Sušić

Hrvatski košarkaški izbornik Josip Sesar otkrio je našem Antoniju Bakoviću ima li šanse da Bojan Bogdanović ponovno zaigra za Hrvatsku.

Kakav je Sesarev plan s Bogdanovićem u kontektu kvalifikacija za Olimpijske igre?

“Bojan je isto superstar i svjetski poznata košarkaška zvijezda. Bio sam s njim u razgovoru prije nego je krenuo za Detroit, nažalost dogodila mu se ozljeda lista koja zahtijeva duže razdoblje mirovanja. Ja se nadam da će se on što prije vratiti u normalnu igru. Već se sad spominje i neki trade gdje je on uključen. Sad što će biti, kako će biti. Nadam se da će imati svoj status. On je ozbiljan igrač, čovjek u veteranskim godinama i sigurno da će onaj koji ga uzme da će računati na njega što se tiče igre", rekao je Sesar.

Hrvatski izbornik je dodao kako se u Bogdanoviću "upalila vatra".

"Razgovarali jesmo, on je u mojim planovima. Mislim da je besmisleno pričati o tome koja je kvaliteta Bojana Bogdanovića, to je jedan od najboljih hrvatskih košarkaša ikada. Što se mene tiče sve je otvoreno, razgovora će sigurno biti, imao je neke izjave za strane medije gdje je rekao da postoji mogućnost toga. Nigdje nije rekao da je on završio s tim. Mislim da i na tragu ove dobre atmosfere što smo imali ovo ljeto i tih dobrih rezultata koje smo imali i njemu se malo upalila ta vatra i da je njemu isto to zanimljivo. Ja ne vidim problema ako on bude igrao u NBA i ako bude aktivan košarkaš, ne samo za ove pretkvalifikacije za Olimpijske igre nego i za Euro ako se daj Bože plasiramo na njega, da će biti tu. Što se tiče toga, Bojanu su vrata svakako otvorena”, rekao je Sesar za Sport Klub.