MATEO DREŽNJAK ZA HERCEGOVINA.INFO Najvažnije je bilo da se klubovi dogovore, hvala Širokom na pruženoj prilici

MATEO DREŽNJAK ZA HERCEGOVINA.INFO Najvažnije je bilo da se klubovi dogovore, hvala Širokom na pruženoj prilici
PIXSELL

Mateo Drežnjak novi je igrač Cibone. Nakon deset godina provedenih u HKK Široki, ovaj mladi i iznimno perspektivni igrač odlazi među popularne Vukove. Iako je bilo i drugih upita za njega, poput primjerice onoga iz Cedevita Olimpije, i Široki i Mateo su se odlučili za Cibonu.

"Pregovori su trajali nekih desetak dana. Najvažnije je bilo da se klubovi dogovore. Kada su Široki i Cibona postigli dogovor, ja sam brzo s Cibonom dogovorio sve detalje", kaže Drežnjak za hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je i drugih upita, što je presudilo?

"Presudio je dogovor između klubova, što nije bio slušaj s Cedevitom s kojom se Široki nije našao. Meni se svidjela ova opcija s Cibonom i to sam izabrao."

Cibona slaže jednu odličnu mladu momčad. Uz Drežnjaka je stigao i Nakić, a tu je i jedan od najvećih talenata košarke u Hrvatskoj Roko Prkačin.

"Cibona je jedna mlada ekipa. Nezahvalno je govoriti o očekivanjima. Momčad je mlada i mislim da nema nekih imperativa za osvajanjem trofeja", kaže Drežnjak koji se zahvalio i svom dosadašnjem klubu.

"Jako mi je drago što sam bio dio ovog kluba, i hvala Širokom što mi je je pružio priliku. Ovdje sam proveo sve zajedno deset godina. Sve će mi ostati u lijepom sjećanju, a sada idem u nove izazove s Cibonom rekao je Mateo Drežnjak za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.