Legende Brotnja u znak podrške čelnicima Herceg-Bosne u Hagu

Nekadašnji premijer Herceg-Bosne Jadranko Prlić, ministar obrane Bruno Stojić, generali Slobodan Praljak i Milivoj Petković, zapovjednik Vojne policije Valentin Ćorić i voditelj ureda za razmjenu zatočenika Berislav Pušić očekuju izricanje prvostupanjske presude 29. svibnja.

Između ostalih, na teren će izaći: Bariša Krasić, Andrija Stipanović, Jozo Prskalo, Mladen Primorac, Mile Galić, Franimir Pervan, Ivan Miloš, Mile Galić, Franjo i Božo Bubalo, Andrija Ćorić, Jure Zubac i mnogi drugi. Među trenerima ekipa naći će se Tomo Bubalo, Stjepan Grbavac - Čiča, Miro Sušac, Dražen Planinić - Giljo, Davor Grgić, Mirko Prskalo.

Utakmicu će suditi Ivan Miličević, Vlado Marić i Ivan Grbavac, a za zapisničkim stolom Zoran Marijanović. S druge strane, naći će se aktualne zvijezde Brotnja, igrači koji su osvojili naslov prvaka Herceg-Bosne: Nikola Lesko, Domagoj Pinjuh, Mario Planinić i ostali, vođeni od strane trenera Franje Bulića i Josipa Dugandžića od kojeg je i potekla ideja za organizaciju ove utakmice.

Dođimo u dvoranu i svojom nazočnošću pružimo podršku čelnicima Herceg-Bosne u Hagu, što im puno znači, pogotovo našim Brotnjacima Valentinu Ćoriću i Bruni Stojiću - nekadašnjem predsjedniku HKK Brotnjo. Ulaz je slobodan!