KRAJ SAGE Hezonja otkrio gdje nastavlja karijeru

Mario Hezonja
Profimedia

Vijest o prelasku Marija Hezonje iz Reala u najvećeg rivala Barcelonu u jednom je trenutku šokirala košarkašku javnost, ponajprije zato što je dva dana ranije, nakon osvajanja španjolskog prvenstva s Madriđanima, svojim izjavama dao naslutiti kako ostaje u Realu. Ipak, izgleda kako je epilog čitave sapunice potpis novog ugovora s Real Madridom. S druge strane pregovore ili bilo kakav oblik suradnje nedavno su demantirali i iz Barcelone.

- Zanimala nas je budućnost Hrvata prije završne faze Eurolige, jer je bilo interesa sa svih strana, ali nikada ništa nije potpisano. Nije bilo nikakvog sporazuma i onda smo procijenili druge opcije koje se čine boljima - stajalo je u obrazloženju katalonskog kluba.

Nakon svega na društvenim se mrežama oglasio i sam Hezonja te pojasnio čitavu situaciju kao i to da će i u budućnosti nositi dres Reala.

- Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvo čuti od mene! Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje U SVOM DOMU, U DOMU MOG REAL MADRIDA još dugo - otkrio je Hezonja.