KK '' Čapljina-Lasta '' - KK '' Mladost' ' Mrkonjić Grad 81:69

Novu pobjedu svom gradu, klubu i navijačima donijeli su večeras košarkaši Čapljine. Iako nisu igrali u svjetlu kakvom smo ih naviknuli gledati, košarkaši su ipak uspjeli doći do novih, jako vrijednih bodova.

Prvo poluvrijeme obilježila je podjednaka igra obe ekipe; i jedni i drugi imali su dosta prilika koje su iskoristili, ali i dosta grešaka koje nismo naviknuli gledati u ovom rangu natjecanja. Nakon završetka prvog poluvremena Čapljina je vodila rezultatom 44 – 31, a ekipu su predvodili Baković sa 21 i Galić sa 9 koševa.

Drugo poluvrijeme bilo je malo dramatičnije, ekipa '' Mladosti '' je nakon poluvremena posložila redove i krenula u drugo poluvrijeme nešto agresivnije. No Čapljinci se nisu tako lako predali i na kraju su ubilježili pobjedu konačnim rezultatom 81 – 69.

Najviše koševa iz redova Čapljine dali su Baković ( 27 ), Jelčić ( 18 ) i Galić ( 11 ) dok su u redovima '' Mladosti '' najefikasniji bili Stojaković ( 17 ) i Pavlić ( 14 ).

Valja spomenuti da ni ovoga puta nije izostala glasna potpora vjernih '' Patriota '' koji su bodrili naše košarkaše od prve do posljednje minute utakmice.

Iduće kolo ekipa Košarkaškog kluba '' Čapljina – Lasta '' ponovno će biti domaćin; idućeg vikenda u Gradskoj športskoj dvorani ugostit će ekipu Košarkaškog kluba '' Slavija '' iz Istočnog Sarajeva.

Zdravko Jakiša | CAportal.info